News

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗺𝗯 𝗹𝗮 𝗱𝗼𝗻𝗮𝗰𝗶ó 𝗱𝗲𝗹 𝗰𝗮𝗯𝗲𝗹𝗹 𝗲𝗻 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗶 𝘀𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻𝗶𝗯𝗹𝗲

El projecte es centra en fer un producte nou, uns filtres fets amb pèl reciclat que redueix i elimina residus tòxics. Hi ha estudis que demostren la gran capacitat d’absorció del cabell sobre els abocaments d’hidrocarburs en el mar o en altres superfícies. Per la vostra professió , us encoratgem a ser protagonistes pro-actius, participant en la recollida de cabell ajudant a superar la idea que el cabell és una cosa inútil que llencem a les escombraries. En països propers, com França, Suïssa o Itàlia hi ha iniciatives similars que demostren que el cabell pot ser reciclat i reutilitzat com a filtre absorbent. Per tant, ens agradaria que poguéssiu respondre aquest breu formulari, per saber el vostre interès en participar en el nostre projecte. Moltes perruqueries ja s’adhereixen al nostre enfocament i ens donen el seu suport. I vosaltres?

OMPLIR FORMULARI AQUI 

Participant amb la donació del cabell, la vostra perruqueria gaudirà d’un distintiu en el vostre local indicant que sou col·laboradors d’aquest projecte social i sostenible, així com estarà promocionat en diverses eines digitals de màrqueting com al nostre propi web, campanyes digitals solidàries… i d’altres possibles accions que puguin també beneficiar al vostre sector.
Moltes gràcies per la vostra atenció i tenim la confiança que la vostra participació en el projecte serà definitiva per fer-lo realitat.

—————————————————————————————————————————————-

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube